Covid-19 information
Vigtig information når vi mødes og dyrker Yoga sammen.

Læs mere
Yoga
Undervisning

Ugentlige yoga klasser

Yoga giver en fornemmelse af kropslig helhed og balance. De fysiske spændinger løsnes lidt efter lidt, kroppen føles fri og stærk, og denne energi og balance forplanter sig efterhånden også til sindet.

Yoga giver energi, overskud, ro og balance.
Yoga kan dyrkes af alle, uanset alder og fysisk form.
Sidst, men ikke mindst — Yoga kan dyrkes hele livet.

Uge/Klasser

Ugentlige yoga klasser

Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag
Yoga for begyndere og øvede

Forøg din kropsbevidsthed. Du arbjeder hele kroppen igennem via basisøvelser, vi arbejder dybere med hver øvelse og lærer hvordan vi med fordel kan bruge hjælpemidler, som metoder til øvelserne, for at opnå større bevidsthed ind i øvelserne og i kroppen.

Tirsdag, Torsdag
Mindful Yoga + Restorative Yoga + Qi Gong

At være hvor Du er – mens Du er der! I mindful yoga lærer du at komme mere til stede i dig selv, så du ikke bliver taget til fange af negative og deprimerende tanker. Du lærer at være fuldt tilstede i det, du er i. På kurset vil vi lave blide yogastillinger, vejrtrækningsøvelser og både kortere og længere meditationer.

Restorative Yoga giver healing i krop og sind. Det er især nyttigt, når du har brug for at fjerne træthed og stress, der skyldes dine daglige aktiviteter. Det kan også hjælpe dig med at komme i balance efter sygdom.

Onsdag
Pilates/Body SDS træning

Kom i balance med din krop. Pilates er en teknik, hvor du vil lære din krop bedre at kende. Gradvist vil du, igennem øvelserne, lære hvordan du bruger din krop hensigtsmæssigt og optimalt. Dine muskler bliver mere definerede, din ledbevægelighed øges og din holdning vil blive mere afbalanceret, ubesværet og elegant.

Torsdag
Aqua Yoga

Mærk yogaens positive effekt på krop og sind og vandets bærende blødhed gennem træning I vand. Du træner balance og smidighed ved at udnytte vandets opdrift.

Tirsdag
Efterfødselsyoga

Til dig som ønsker en effektiv og sikker efterfødselstræning, hvor du kan genopbygge formen og kroppen igen sammen med din baby. En stjernestund for dig og din baby.

Yoga Undervisning
Undervisning

Der er 4 yogasæsoner på et år.
Du tilmelder dig én sæson ad gangen.

For 2023-2024 vil sæsoner forløbe:

Fra uge 4 til og med uge 14 (2023) (Ingen undervisning uge 7+skærtorsdag)
Fra uge 15 til og med uge 24 (Ingen undervisning 2.påskedag, Kr. Himmelfartsdag, 2. pinsedag - disse dage samles op i løbet af sæsonen hvor mandags og torsdags elever møder op i andre klasser)
Fra uge 33 til og med uge 43 (Ingen undervisning uge 42)
Fra uge 44 til og med uge 3 (uge 52+1 lukket)

Se her ovenfor hvilke hold jeg tilbyder. Hvis du overvejer at gå til undervisning hos mig, så ring eller send en e-mail til mig. Jeg står gerne til rådighed med information og svar på dine spørgsmål.

Der kan forekomme ændringer - ring til mig hvis du har spørgsmål.

Priser

Vær at vide!

Alle priser er for én sæson (10 gange)
Er du fraværende i din klasse, tilbyder jeg den fleksibilitet at du er velkommen på et andet hold, såfremt at der er plads. Dine 10 undervisningsgange skal bruges indenfor sæsonen. Er Jeg Annemette syg og må aflyse undervisningen, samles denne mistede gang op i en anden klasse indenfor sæsonen. På samme vilkår som ovenstående når du er fraværende.

NB: Når en sæson er slut, er det ikke muligt at overføre evt. mistede undervisningsgange til næste sæson, korte kurser eller få refunderet noget af beløbet.

Din tilmelding direkte hos mig eller via hjemmesiden er bindende, og betales ved tilmelding.

En prøvetime koster 115kr. Det er ikke muligt at få en prøvetime til en sæsonstart, da der ofte er venteliste på flere klasser.

Yoga Undervisning
MobilePay
BAnk Overførsel
Betaling

Betalingsbetingelser for yoga undervisning

Når du har tilmeldt dig en yoga klasse via min hjemmeside, modtager du en bekræftelse på din tilmelding. Din tilmelding er først gyldig når kursus kontingent er betalt.
Har du tilmeldt dig mundtligt, via facebook eller skrevet til mig, bedes du betale ved tilmelding.

Kontant, MobilePay 47581 eller netbank overførsel.
Konto nr. 4728 4665307573 Linneberg yoga har ingen dankortautomat.

Yoga kurser

Korte kurser

Kort kursus
Qigong

Fredag xx/x

Pris

700

 kr.

Kort kursus
Børne Yoga

x,xx.,xx. november

Pris

295

 kr.

Fredag x/xx kl. 16.00-18.00

Pris

300

 kr.

Torsdag‍ xx/xx kl 18.15-20.15

Pris

275

 kr.

Lørdag xx/x kl.9.00-11.30

Pris

350

 kr.

Fredag xx/xx kl. 16.00-18.00

Pris

300

 kr.

Kort kursus
Restorativ Yoga

Fredag xx/xx kl. 15.30-18.30

Pris

350

 kr.

Pris

125

 kr.

Pris

125

 kr.