Kort Kursus

Racer cykel og yoga

Kort kursus
Racer cykel og yoga

Cykelryttere og triatleter har gavn af strækøvelser og yoga. Yoga er mere end blot strækøvelser. Yoga hjælper dig til en større smidighed og velvære.
Yoga i en fysisk krævende variation kan være en rigtig effektiv core- og styrketræning, som afhjælper og forebygger ubalancer, og øger din komfort og udholdenhed - og dermed din præstation - på cyklen...

Program i samarbejde med Carsten Ebbesen fra TCC (TeamCrankaliciousCycling)

kl.9.45 mødes vi på parkeringspladsen ved Yoga centret og gør klar til cykel turen
kl. 10.00-12.00 Cykel tur på racer cykel. Vi opdeles i 2 hold med forskellig distance og hastighed - så alle kan være med.
kl. 12.30-14.00 Yoga undervisning

Yoga målrettet cykelryttere og triatleter:
Cykelryttere og triatleter har gavn af strækøvelser og yoga. Yoga er mere end blot strækøvelser. Yoga hjælper dig til en større smidighed og velvære.
Yoga i en fysisk krævende variation kan være en rigtig effektiv core- og styrketræning, som afhjælper og forebygger ubalancer, og øger din komfort og udholdenhed - og dermed din præstation - på cyklen.
Din cykeltræning træner overvejende de store muskler, mens den ikke er særlig effektiv træning af de mindre muskler, som stabiliserer dine led og gør dine bevægelser mere effektive. Netop det kan en god yoga rutine hjælpe dig med.
Er YOGA værd at bruge tid på?
Det korte svar er JA, hvis du har ubalancer, eller ømhed/småskader i muskler eller led, og du gerne vil rette op på dem. og JA hvis du ønsker at bruge tid på træning, som er skadesforbyggende, har fokus på din kropsholdning, balance og åndedræt og vil øge dit velvære - herunder også på cyklen.

Pris

100

 kr.

DAto

Dato følger

NOter
TilmeldKontakt for mere info
Yoga kurser

Andre korte kurser