Sæsoner og priser

Der er 4 yogasæsoner på et år. Du tilmelder dig én sæson ad gangen.

For 2019-2020 vil sæsoner forløbe:

Fra uge 4 til og med uge 14 (2019) (Ingen undervisning uge 7) 
Fra uge 15 til og med uge 24 (Ingen undervisning Skær torsdag, 2. påskedag, Kr. Himmelfartsdag, 2. pinsedag - disse dage samles op i løbet af sæsonen hvor mandags og torsdags elever møder op i andre klasser)
Fra uge 33 til og med uge 43 (Ingen undervisning uge 42)
Fra uge 44 til og med uge 3 (uge 52+1 lukket)

Se under uge/klasser hvilke hold jeg tilbyder. Hvis du overvejer at gå til undervisning hos mig, så ring eller send en e-mail til mig. Jeg står gerne til rådighed med information og svar på dine spørgsmål.

Der kan forekomme ændringer - ring til mig hvis du har spørgsmål.

Pris:
Alle priser er for én sæson (10 gange) 
Er du fraværende i din klasse, tilbyder jeg den fleksibilitet at du er velkommen på et andet hold, såfremt at der er plads. Dine 10 undervisningsgange skal bruges indenfor sæsonen. Er Jeg Annemette syg og må aflyse undervisningen, samles denne mistede gang op i en anden klasse indefor sæsonen. På samme vilkår som ovenstående når du er fraværende.

Nb: Når en sæson er slut, er det ikke muligt at overføre evt mistede undervisningsgange til næste sæson eller få refunderet noget af beløbet.

En prøvetime koster 95 kr. Det er ikke muligt at få en prøvetime til en sæsonstart, da der ofte er vente liste på flere klasser.

Betalingsbetingelser for yoga undervisning:

Når du har tilmeldt dig et yogahold via min hjemmeside, modtager du en bekræftelse på den tilmedling samt dato for sidste betalingsdag som du bedes respektere. Har du tilmeldt dig mundligt  eller skrevet til mig, bedes du betale dit yoga kontingent senest 8 dage før sæson opstart. 

Kontant, mobilepay 47581 eller NetBank overførsel. Konto nr. 4728 4665307573
Linneberg yoga har ingen dankortautomat.