Kunne du tænke dig et pusterum i dit liv?
At opleve den rene ro og stilhed, som er dig?
At bruge øjeblikket til at mærke dig selv?
At møde dig selv, som den, du virkelig er?

Så læs videre her...

Healingsmassage er 70 minutters blid og samtidig dyb, omsorgsfuld massage, som bringer dig i kontakt med kroppen og ind i nuet. Den giver kropsbevidsthed og selvindsigt, så du kan opleve dig selv fra et dybere og mere sandt sted.

Healingsmassage er på én gang, dybt afspændende og ressourcegivende og er samtidig en invitation til at finde hvile i os selv, til at stoppe op og genetablere kontakten med vores grundlæggende følelse af indre ro og balance, med vores dybeste og inderste sandhed og et redskab til personlig udvikling.

Mange af os kommer først i kontakt med kroppen når det gør ondt eller den føles stiv og spændt.


Kroppens spændinger kan naturligvis komme fra dårlige arbejdsstillinger og lignende. Men nok så mange gange spænder vi op på grund af stress eller noget der går os på, ligesom Smertefulde følelser, kan få os til at lukke af for kropsbevidstheden og i stedet kører tankerne med os.
Vi prøver og undgå at mærke det, der er svært, også sætter følelserne sig i kroppen som spændinger, for kroppen husker alle livets oplevelser.
Vi lever så meget i hovedet, at vi mister forbindelsen til vores krop og således evnen til at være nærværende og mere intenst tilstede i nuet.

Det vil give dig dybere forståelse af den du er, og hvordan du kan være med til at påvirke dit liv i den retning, der passer dig.